LianaCommerce-esittely

• Päivitetty

LianaCommerce verkkokauppa-alusta mahdollistaa verkkokaupan ylläpidon ilman ohjelmointitaitoja. Tuotevalikoimaa, kaupan asetuksia ja tilauksia voi hallita suoraan selaimen kautta.

Järjestelmän käyttöönottoa varten ei tarvitse asentaa mitään erillisiä ohjelmia, tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Tukisivustoa päivitetään säännöllisin väliajoin, mutta jotkut kuvankaappaukset saattavat näiden päivitysten välillä olla hieman eri näköisiä sen hetkisessä alustan versiossa. Ongelmatapauksissa muista tarkistaa myös Usein kysyttyä -osio.