Salasanan vaihtaminen

• Päivitetty

Voit vaihtaa käyttäjätunnuksesi salasanan sivun oikeassa alalaidassa olevasta Tili-painikkeesta. Klikkaa "Tili"-painikkeen vieressä olevaa nuolta, jolloin saat näkyviin "Vaihda salasana" -ruudun (katso kuva alla).

Klikkaa "Vaihda salasana" -painiketta, jolloin pääset alla näkyvään ikkunaan vaihtamaan salasanasi.

Vaihda salasana syöttämällä ylimmälle riville vanha salasanasi ja alapuolella oleviin kenttiin uusi salasanasi. Klikkaa sen jälkeen "Vaihda salasana." Uusi salasanasi on käytössäsi, kun seuraavan kerran kirjaudut ePressiin.

Voit halutessasi peruuttaa salasanan vaihdon painamalla "Ei kiitos, peruuta" -painiketta.